Ma 2024. március 29., péntek, Auguszta napja van. Holnap Zalán napja lesz.
Olvasóink értékelése:  / 0
ElégtelenKitűnő 

Rekord részvétel a Mikulás Kupán.

 

A barcsi Szabadidő Sportegyesület és Barcs város Önkormányzata 32. alkalommal rendezte meg a Mikulás teremlabdarúgó kupát. A 17 férfi csapat mellet nyolc női csapat is részt vett a hagyományos rendezvényen a Magyar Labdarúgó Szövetség támogatásával. Két sportcsarnokban játszották a selejtezőket a csapatok. A középdöntőbe jutott a Darány,  DU-FA Team (Nagyatád), Fél Tucat Pucok (Szigetvár), Kata-Pult (Bolhó), Last Minuten, Moulin Rouge,  Olasz Görények (Babócsa) , Old Gold a Deák sportcsarnokban játszottak az elődöntőért. A legjobb négy csapat a Dráva Völgye sportcsarnokban már a serlegekért küzdöttek. Ez a tavalyi győztesnek – Moulin Rouge- csapatnak sikerült a legjobban. Előbb a  Last Minuten ellen győztek, igaz csak büntetőkkel, majd a döntőben az Olasz Görényeket verték két góllal (2-0). A Fél Tucat Pucok (Szigetvár) izgalmas mérkőzésen előzték meg a Last Minuten csapatát (3-2) a harmadik helyért.

A XXXII. Mikulás Kupa végeredménye:    

                                                                                

1. Moulin Rouge, 2. Olsz Görények (Babócsa), 3. Fél Tucat Pucok (Szigetvár), 4. Last Minuten.

 

Különdíjat kapott Gáspár Szabolcs (Szigetvár) kapus, Gergelics Sándor (Babócsa) legjobb játékos és Pandur Ádám (Moulin Rouge) gólkirály (7 gól).

A díjakat Sebeszta Gyula, a  Barcsi Városi Szabadidő Sportegyesület elnöke adta át.

 

A Somogy Megyei Bajnokságban szereplő női csapatok részére második alkalommal megrendezett ünnepi kupát a Siófok nyerte el, a döntőben az elmúlt évi kupagyőztes –Kaposfüred – legyőzésével (1-0). A végig veretlen két barcsi csapat az elődöntőkben botlott, így a kisdöntőben csaphattak össze. Az FC Barcs „A” csapata bizonyult jobbnak (3-0) a „B” csapattal szemben.

II. MLSZ Női Mikulás Kupa végeredménye: 1. Siófoki Bányász, 2. Kapsfüred, 3. FC Barcs „A”, 4. FC Barcs „B”, 5. Csököly, 6. Bene Akadémia (Kaposvár), 7. Dél-Balaton, 8. Balatoszárszó.

 

 

Különdíjat kapott: Schramm Petra (Kaposfüred) kapus, Boér Renáta (Siófok) legjobb játékos, Jankovics Liza (FC Barcs „B”) gólkirály (5 gól).

A díjakat Nemes Nándor, az MLSZ Somogy Megyei Igazgatóság koordinátora adta át.