Ma 2024. március 28., csütörtök, Gedeon és Johanna napja van. Holnap Auguszta napja lesz.
Olvasóink értékelése:  / 1
ElégtelenKitűnő 

 

 

Városunk csodálatos sportlétesítménnyel gazdagodott 2013. november 16-án. A Magyar Labdarúgó Szövetség sportág stratégiai fejlesztése keretében városunkban is elkészült egy futsal műfüves labdarúgó pálya.

 

 

A minden igényt kielégítő sportlétesítményt Dunai Antal olimpiai aranyérmes, hétszeres magyar bajnok (Ú. Dózsa), európai ezüstcipős labdarúgó, a Magyar Labdarúgó Szövetség szaktanácsadója adta át. A Szabadidő Központban elkészült pálya átadásán Szászfalvi László miniszteri biztos, országgyűlési képviselő, Csendes Balázs MLSZ Somogy megyei igazgatója, Racsek József, a Járási Hivatal vezetője is részt vett.

 

Karvalics Ottó Barcs város polgármestere, országgyűlési képviselő megköszönte a pálya építését és megígérte, hogy tartalommal töltik meg az új sportlétesítményt, valamint további fejlesztésekkel jobb feltételeket biztosítanak a helyi labdarúgók fejlődéséhez. Az ünnepségen Vekkeli Józsefné, az Önkormányzat sportbizottságának elnöke és az FC Barcs Labdarúgó Egyesület elnöke, Kelemen Géza is részt vett. A pálya átadása után a helyi U11-es és U15-ös labdarúgók játszottak, majd az Öregfiúk - Harlem (terembajnok) mérkőzés zárta a barcsi sportünnepet.