Ma 2024. március 19., kedd, József és Bánk napja van. Holnap Klaudia napja lesz.

Bérbe adás:

Barcs Város Önkormányzata 17/2011.(VIII.05.) számú rendeletében foglaltaknak megfelelően az Önkormányzat tulajdonában lévő üres nem lakás céljára szolgáló helyiségek (üzlet, iroda, raktár, garázs) nyilvános pályázati eljárás keretében, a legkedvezőbb bérleti ajánlatot tevő részére legfeljebb 5 éves határozott időtartamra kerülnek bérbeadásra.

A honlap hírek oldalán olvasható pályázati kiírások minden esetben tartalmazzák a bérbeadásra vonatkozó konkrét feltételeket.


A bérleti díj mértéke a helyiség műszaki állapotától, városon belüli területi elhelyezkedésétől, illetve a bérlemény típusától függ.

 

Értékesítés:

Barcs Város Önkormányzatának tulajdonában lévő nem lakás céljára szolgáló helyiségek értékesítésének eljárási szabályait Barcs Város Önkormányzata 24/2009.(VIII.04.) számú rendelete tartalmazza, mely megtekinthető a város honlapján a rendeletek között.

Az értékesítéssel kapcsolatos fő szabály: az elidegenítés nyilvános pályázati eljárás keretében történik az esetben is, ha a pályázat kiírására vételi szándék bejelentése alapján kerül sor.


A pályázati kiírás minden esetben tartalmazza az értékesítésre vonatkozó konkrét feltételeket. A pályázatok a honlap Hírek oldalán olvashatóak.