Ma 2024. március 28., csütörtök, Gedeon és Johanna napja van. Holnap Auguszta napja lesz.

Megtartotta éves taggyűlését a Satelit FC (2013.01.30.)

 

Három napirendet tárgyaltak:

-         Az egyesület gazdasági beszámolóját

-         Az egyesület szakmai beszámolóját

valamint az egyesületen belüli személyi változást.

 

A 31 fős tagságból 27-en jelentek meg, így határozatképes volt a taggyűlés.

 

Csizmadia Gézáné részletes tájékoztatást adott az egyesület gazdasági helyzetéről:

-         Az Önkormányzattól kapott támogatás és a TAO-s támogatás felhasználásról.

-         Az Önkormányzat teljesítette a támogatási kötelezettségét, amiből a versenyeztetést valamint a közüzemi díjakat tudták kifizetni.

-         A TAO-s támogatásból az utánpótlás csapatok versenyeztetését, valamint az egyesület működését oldották meg. Személyi támogatás alapján a szakemberek munkáját is tudták segíteni. Nagy siker, hogy egy önjáró fűkaszát tudtak vásárolni pályázati pénzből és lakosság adományaiból, amiért köszönetüket fejezik ki a somogytarnócai és barcsi vállakózóknak és egyéni adományozóknak.

-         A TAO-s támogatásra az idei évre is beadták a pályázatukat, amit a Magyar Labdarúgó Szövetség jóvá is hagyott. Eddig jóval kevesebb támogatás realizálódott, mint a tavalyi évben. Segítséget szeretnének kérni a vállalkozóktól, ha tehetik az adójukkal támogassák a Satelit FC-t.

A szakmai beszámolót Juhász László levezető elnök ismertette, mivel a csapat edzője , Papp Árpád lemondott. A felnőtt csapat a Megyei II. osztályban a 14. helyen zárta az őszi szezont.(15-2-3-10 26-59 9 pont). A kitűzött célt nem érték el, mert az edzéslátogatottság 30-40-%-os volt, valamint a mérkőzésekre kevesen tudtak elmenni. Többen munkahelyi elfoglaltság miatt, vannak akik külföldön dolgoznak, de a fegyelmezetlenség is befolyásolta az eredményeket.

Az utánpótlás csapatok eredményesebbek voltak Juhász Dániel vezetésével. Az U 19-es csapat a 4. helyen áll, az edzéslátogatottság 80 %-os. (15-10-0-5 68-43 30 pont). Orsós László a csoport góllövő lista élén van 24 góllal.

Az U 16-os csapat a legeredményesebb, ők a 2. helyen állnak (11-9-0-2 76-25 27 pont). Marcalit, Csurgót, Kaposmérőt előzik meg. Az edzéslátogatottság 100-%-os, külön öröm , hogy tarnócai gyermekek alkotják a csapatot. (Az elmúlt évben 9. helyen végeztek).

Az egyesületen belül személyi változás történt a felnőtt csapat élén. Papp Árpád lemondott, helyette Tulok István lesz az edző, aki az utánpótlás csapatokat is felügyeli.

 

Henger János Városrész Önkormányzat vezetője elmondta, hogy a város a nehéz gazdasági helyzete ellenére teljesítette a vállalt támogatási kötelezettségét. Gratulált a vezetésnek, ahhoz, hogy mindent megtettek az egyesület zökkenőmentes működéséért

 

Horváth Gábor sportreferens megköszönte az egyesület vezetésének, Csizmadia Gézáné elnöknek az áldozatos munkáját, külön a TAO-s támogatásokért kifejtett erőfeszítéseket.

Gratulált az utánpótlás csapatok játékához és fegyelmezettségéhez, a felnőttek vegyenek példát róluk.

 

Juhász László a taggyűlés végén segítséget kért a csapatok utaztatásához.