Ma 2022. november 28., hétfő, Stefánia napja van. Holnap Taksony napja lesz.

Bérbe adás:

Barcs Város Önkormányzata 17/2011.(VIII.05.) számú rendeletében foglaltaknak megfelelően az Önkormányzat tulajdonában lévő üres nem lakás céljára szolgáló helyiségek (üzlet, iroda, raktár, garázs) nyilvános pályázati eljárás keretében, a legkedvezőbb bérleti ajánlatot tevő részére legfeljebb 5 éves határozott időtartamra kerülnek bérbeadásra.

A honlap hírek oldalán olvasható pályázati kiírások minden esetben tartalmazzák a bérbeadásra vonatkozó konkrét feltételeket.


A bérleti díj mértéke a helyiség műszaki állapotától, városon belüli területi elhelyezkedésétől, illetve a bérlemény típusától függ.

 

Értékesítés:

Barcs Város Önkormányzatának tulajdonában lévő nem lakás céljára szolgáló helyiségek értékesítésének eljárási szabályait Barcs Város Önkormányzata 24/2009.(VIII.04.) számú rendelete tartalmazza, mely megtekinthető a város honlapján a rendeletek között.

Az értékesítéssel kapcsolatos fő szabály: az elidegenítés nyilvános pályázati eljárás keretében történik az esetben is, ha a pályázat kiírására vételi szándék bejelentése alapján kerül sor.


A pályázati kiírás minden esetben tartalmazza az értékesítésre vonatkozó konkrét feltételeket. A pályázatok a honlap Hírek oldalán olvashatóak.

Egyes tartalmak megjelenítéséhez be kell jelentkeznie. (Testületi anyagok, Közbeszerzés)

Választás 2022

Önkormányzati Választás 2019

EU Választás 2019

Valasztás 2018

Településrendezési eszközök módosítása

Keresés az oldalon

ELÜGY

Elektronikus Ügyintézési Portál
Elektronikus Ügyintézési Portál