Ma 2024. március 28., csütörtök, Gedeon és Johanna napja van. Holnap Auguszta napja lesz.

26/2011. (I.31.) sz. határozat:egyhangúlag

1./         Barcs Város Önkormányzata Képviselő-testülete a VÁTI Magyar Regionális Fejlesztési és Urbanisztikai Nonprofit Kft., mint közreműködő szervezet, valamint Barcs Város Önkormányzata, mint Kedvezményezett között létrejött támogatási szerződés 3-as számú módosítását elfogadta.

2./         Barcs Város Önkormányzata Képviselő-testülete a ZÁÉV Zrt. a „Barcs komplex rehabilitációja” keretében megkötött kivitelezői szerződés teljesítési határidő módosításának indokait a 2-es számú szerződés módosító nyilatkozat alapján elfogadta.

1./        A fenti indokokra tekintettel Barcs Város Önkormányzata Képviselő-testülete módosította a Zalai Általános Építési Vállalkozó Zrt-vel (8900 Zalaegerszeg, Kossuth Lajos u. 9-11.) 2010. január 04-én „Barcs Város komplex rehabilitációja” tárgyában megkötött kivitelezői szerződést az alábbiak szerint:

-     A Kivitelezői szerződésben megfogalmazott „A” feladat” (DDOP-3.1.2/2F Integrált kis és mikrotérségi oktatási hálózatok és központjaik fejlesztése keretében a Barcsi Nevelési és Oktatási Intézmények fejlesztése) kivitelezésének teljesítési határidejét 2011. január 30-i befejezésről 2011. március 31-re módosítja, amely szerződésmódosítás az előterjesztés mellékletét képezi, és felhatalmazta a polgármestert a szerződés módosításának aláírására.

Felelős:          Karvalics Ottó polgármester

Határidő:        értelem szerint