Ma 2024. március 28., csütörtök, Gedeon és Johanna napja van. Holnap Auguszta napja lesz.



242/2007.(XII.20.) sz. határozat: egyhangúlag

1./ Barcs Város Önkormányzatának Képviselő-testülete kifejezte azt a szándékát, hogy Nagyatád, Marcali, Kadarkút városok önkormányzatával szakképzés-szervezési társulást hoz létre. 2008. szeptember 1-től a négy város fenntartásában működtetett szakképzést folytató intézményeivel térségi integrált szakképző központot létesít, szakképzés-szervezési társulás formában.

2./ A képviselő-testület egyetértett azzal, hogy a szakképzés-szervezési társulás a TISZK létrehozásához, működtetéséhez külső forrást biztosító, a Társadalmi Megújulás Operatív Program (TÁMOP) "A szak- és felnőttképzés struktúrájának átalakítása" elnevezésű TÁMOP-2.2.3/07/2 számú pályázatra pályázatot nyújtson be.
A képviselő-testület felhatalmazta a polgármestert a pályázat benyújtásához szükséges Konzorciumi Együttműködési Megállapodás aláírására.
Felelős: Feigli Ferenc polgármester
Határidő: 2008. január 5.

3./ A képviselő-testület a pályázat kedvező elbírálása esetén felhatalmazta a polgármestert a támogatásban részesített projekt megvalósításához szükséges Konzorciumi Együttműködési Megállapodás aláírására.
Felelős: Feigli Ferenc polgármester
Határidő: értelem szerint