Ma 2024. április 20., szombat, Tivadar napja van. Holnap Konrád és Zelmira napja lesz.

Ebösszeírás 2023

Ebösszeírás 2023

Közvilágítási hiba bejelentése

Közvilágítási hiba bejelentése

Visit Barcs

Visit Barcs

Szennyvíz beruházás

Zöldmezős Iparterület

Gyerekesély

KEZÜNKBEN A JÖVŐ – A BARCSI JÁRÁS INTEGRÁLT GYERMEKPROGRAMJA
Gyerekesély
e-mail: gyerkeselybarcs@gmail.com

Videó Galéria




35/2007.(III.08.) sz. határozat: - egyhangúlag -

1. Barcs Város Képviselő-testülete a közbeszerzésről szóló 2003. évi CXXIX. tv. vonatkozó rendelkezései valamint a közbeszerzési szabályzat rendelkezései alapján a Dráva medence komplex ökoturisztikai fejlesztése Dráva I projekt keretében Barcson megvalósuló drávai szabadstrand közösségi épülete, és gyalogos híd építése a Rinya patak drávai torkolatánál kivitelezésének közbeszerzése tárgyában az AAM Vezetői Informatikai Tanácsadó zRt. által előkészített hirdetmény módosítási javaslatát elfogadta és Közbeszerzési Értesítőben KÉ – 2549/2006 számon megjelent hirdetményét ennek megfelelően módosította.
A közbeszerzési eljárás előkészítésével és lefolytatásával kapcsolatos feladatok ellátására vonatkozó részek a Képviselő-testület 155/2006.(VII.27.) számú határozata értelmében változatlanul fennmaradnak.
2. A képviselő-testület nem érzi önmagát felelősnek abban, hogy ezt a módosítást meg kellett szavaznia és ha ebből bármilyen kára származik, annak a kárát nem vállalja fel. Barcs Város Önkormányzata semmilyen felelősséget ezzel kapcsolatban nem vállal fel.
3. Barcs Város Önkormányzata kéri, hogy ezen döntést a közbeszerzési pályázatot lefolytató vállalkozás, illetve a Baranya Megyei Önkormányzat, mint gesztor vegye tudomásul.

Felelős: Feigli Ferenc polgármester
Határidő: értelem szerint