Ma 2022. június 26., vasárnap, János és Pál napja van. Holnap László napja lesz.
Olvasóink értékelése:  / 0
ElégtelenKitűnő 

Tisztelt Lakosság!

 

Társaságunk a ebben a rendkívüli időszakban is nagy hangsúlyt fektet arra, hogy ügyfeleink számára biztosítsa a folyamatos áramellátást. Az alábbi tervezett áramszünet megtartása elengedhetetlen, az üzembiztonság növelése és a későbbi üzemzavarok megelőzése érdekében.

 

Áramszünet helye: Barcs

Áramszünet ideje: 2021. június hónap 15. – én 09:00 órától várhatóan 16:00 óráig

 

Érintett utcák szakaszok:

 

Bajcsy-Zsilinszky .u. páratlan oldal 1-23; páros oldal 4-8

Kodály Zoltán u. 10.

 

ellátási területén.

 

 

 

Köszönjük együttműködésüket és az üzemszünet miatti megértésüket, türelmüket!

A balesetek megelőzése érdekében felhívjuk figyelmét, hogy az áramszünet ideje alatt hálózathoz csatlakoztatott áramfejlesztőt használni csak az E.ON-al megkötött – a leválasztás feltételeit tartalmazó – üzemviteli megállapodás előírásai szerint szabad. Amennyiben rendelkezik aggregátorral és azt használni szeretné, kérjük jelentse be az áramszünet előtt legalább 5 munkanappal az This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. "> This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címre.


Biztonsági okokból ezúton hívjuk fel szíves figyelmüket arra, hogy ha a munkálatokat a jelzett időpont előtt befejezzük, a hálózatot előzetes értesítés nélkül visszakapcsoljuk.
A szolgáltatás átmeneti szüneteltetése miatt kérjük megértését!

A tervezett üzemszünetekről internetes oldalunkon tájékozódhat: www.eon-deldunantul.com