2011. augusztus 11., csütörtök - Zsuzsanna, Tiborc. Language
Bemutatkozás | Közélet | Intézmények | Idegenforgalom | Közérdekű | Sport | Programajánló | Hírek | Szavazás | Vendégkönyv

Sport
Klubok
Egyesületek
Eredmények
Eredmények
Barcsi SC - Honvéd Kft

Barcsi SC - Honvéd KFT 3-0 (1 - 0)

Barcs: néző. Vezette: Ákos Dávid (Gyürűsi Gábor, Mohos Milán)

Barcsi SC: Halasi – Dienes, Balogh, Horváth P., Pókos- Kordé-6 (Tompa 80.p.), Hock, Koller-6 (Gergulás 69. p.), Bernardo-6 (Pandur 71.p.) -Pavicevic, Scepanovic.
Edző: Dragan Puskas, Kuczkó Gábor

Honvéd KFT: Kunsági – Remes, Varga, Joco- 0 (Dyjan 33. p.), Hidi – Baráth, Nagy Geregő, Sós Márkó-6 (Czár 79.p.), Vólent - Moga Sergiu, Bajner -6 (Hanura 46.p).
Edző: Gabala Krisztián Ferenc

A mérkőzés fél óra késéssel indult, mert a vendégek busza később indult el a Bozsik stadionból. Barcsi csapat kezdte a mérkőzést és azonnal megszerezte a vezetést. Varga Péter talpalásáért megítélt büntetőt Pavicevic a kapu bal oldalába lőtte (1-0). Varga az esetnél sárgalapot kapott. A negyedik percben Kunsági a kapuból messze kifutva fejjel tisztázott Pavicevic elől. A hatodik percben Hidi nem engedte elvégezni a pontrúgást, ezért sárgalapot kapott. A 14. percben Koller visszafejelt labdáját Scepanovic kapásból lőtte kapura, Kunsági bravúrral védett. A 17. Horváth Péter kapott sárga lapot Nagy Gergő lerántásáért. A 19. percben veszélyeztetett először a Honvéd, Hidi lőtt laposan a kapura tizenhat méterről, Halasi biztosan védett. A 24. percben Kordé Pavicevic Scepanovic összjáték után az utóbbi fejelt kapura, Kunsági biztosan védett. A 33. percben Joco Stokic helyett Dyjan Carlos lépett a pályára. Kiegyenlítődött a játék. Előbb Sós lőtt kapura, majd Tisza elől tisztázott a hazaiak kapusa. A félidő hátralévő részében mezőnyjáték folyt a pályán, így egygólos hazai előnnyel ért véget az első félidő.
A szünetben cserélt Gabala mester, Bajner helyett Haruna lépett a pályára a Honvédba. A 48. percben Sós szabadrúgását Hidi fejelte centikkel mellé. Újabb kontratámadás után Haruna nem sokkal maradt le Sós beadásáról. Az 57. percben kapu előtti kavarodásnál Remes rúgta fel Scepanovicot a tizenhatoson belül. A tizenegyest a hosszú kihagyás után ismét a kezdő csapat tagja, Bernando a kapu jobb oldalába lőtte (2-0). Remes az esetnél sárgalapot kapott. A 63. percben Scepanovic beadását Pavicevic fejelte kapuba két méterről (3-0). A 66. percben Sós közeli fejesét védte bravúrral Halasi. A hazai csapat cserélt a 69. percben, Koller helyett Gergulás jelentkezett játékra. Két perc múlva Pandur lépett pályára Bernando helyett. A hazaiak támadásai mellett a vendégek is veszélyeztettek. Sós és Haruna összjáték után Sós lőtt kapura, Halasi ismét a helyén volt. Cseréltek a vendégek. A 79. percben Czár lépett a pályára Sós helyett. Kordét Tompa váltotta a hazai csapatban. A vendégek támadtak a szépítésért, de a hazai védelem biztosan állt a lábán, többször lesen állították meg a vendég csatárokat. A 90. percben Pandur rosszul esett Sergiu szerelése nyomán, de tudta folytatni a játékot. A játékvezető két perc hosszabbítás után lefújta mérkőzést. A Barcsi SC az elmúlt hét nehézségei ellenére magabiztosan gyűjtötte be a három pontot.
A mérkőzést megtekintette Róth Antal, az utánpótlás edzője, aki a Honvéd fiatal játékosait figyelte a korosztályos válogatott összeállítása érdekében.

Gólszerző: Pavicevic (11-es,1-0) a 2., Bernando (11-es, 2-0) 57., Pavicevic (3-0) 63. percben.


Mestermérleg:
Dragan Puskas: A helyzetek alapján megérdemelten nyertünk a sportszerű ellenféllel szemben. A győzelmünket Kuczkó Gábor kollegámnak ajánljuk születésnapja alkalmából.


Gabala Krisztián: Bajai 7, bajai eredmény. A mérkőzés egyetlen pozitívuma, hogy Nagy Gergő a mezőny legjobbja volt.
Copyright 2011 Barcs Város Önkormányzata. Minden jog fenntartva.
Jogok és Feltételek | Impresszum