2011. augusztus 11., csütörtök - Zsuzsanna, Tiborc. Language
Bemutatkozás | Közélet | Intézmények | Idegenforgalom | Közérdekű | Sport | Programajánló | Hírek | Szavazás | Vendégkönyv

Sport
Klubok
Egyesületek
Eredmények
Eredmények
Somogytarnóca Falunap

Fotógaléria megtekintése

Satelit a falunap győztese.

Somogytarnócán rendezett falunapon gazdag sportprogramot biztosítottak a szervezők. A barcsi kistérség sportprogramjához kapcsolódva kispályás- és nagypályás labdarúgás mellett szkander verseny és főzőverseny is színesítette a kulturális programokat is felvonultató falunapot. A kispályások voltak a legfrissebbek, már 9 órától játszottak a serlegekért. Összesen tizenhárom csapat fogadta el a meghívást. A döntőben a Satelit 1-0-ra győzött Harlem ellen. A kisdöntőben a Görgeteg a Hall-oood csapata ellen nyert 2-0-ra.
Végeredmény:
1. Satelit, 2. Harlem, 3. Görgeteg, 4. Hall-oood.

Különdíjak:Gólkirály: Káló Norbert (Haverok-9 gól)
Legjobb kapus Pintér János (Satelit)
A legsportszerűbb csapat Hall-oood (Barcs)

Ebéd után jöhettek az erős emberek, szkander versenyen próbálhatták erejüket a bátrabbak. A két súlycsoportban tizenhárman indultak.
Végeredmény:

80 kg alatt: 1. Simon Zsolt, 2. Simon Miklós,3.Fekete Balázs

80 kg felett: 1. Ódor Attila, 2. Kovács László, 3. Virovecz Adorján

Abszolút díjat Ódor Attila vihette haza.
A szkander versenyt Czulák Edina és Bognár Zoltán vezette le.

A falunap keretében a kaposvári Mézga focisuli 15 éves korosztálya vendégeskedett Somogytarnócán, és 5-2-re győztek a hazai fiatalok ellen. Ezt a mérkőzést a Satelit FC 60 éves jubileumi ünnepsége keretében rendezték. A sportprogram zárásaként a helyi és a barcsi öregfiúk szórakoztatták a nézőket. A somogytarnócaiak 2-1-re győztek a Dráva-partiak ellen.

A napot főzőverseny is színesítette, amelyre hét nevezés érkezett. A Büki család forgatta a legeredményesebben a fakanalat, kapros csülökkel nyertek. Második a Lempel család sertéspörköltje, harmadik Torjanácz Márk kakaspörköltje lett.
A csapatok részére Török László és Juhász László által főzött marhalábszár-csülök-pörköltje különdíjat kapott.

Dr. Gyenesei István önkormányzati miniszter 2 darab egész hétvégés Forma 1-es belépőt biztosított a 60 éves Satelit FC részére, amelyet a barcsi Együtt a Városért Egyesület képviseletében Szemere Antal adott át .A sportprogramok díjazását az Önkormányzati Minisztérium is támogatta pályázati program keretéből.
Copyright 2011 Barcs Város Önkormányzata. Minden jog fenntartva.
Jogok és Feltételek | Impresszum