2011. augusztus 11., csütörtök - Zsuzsanna, Tiborc. Language
Bemutatkozás | Közélet | Intézmények | Idegenforgalom | Közérdekű | Sport | Programajánló | Hírek | Szavazás | Vendégkönyv

Sport
Klubok
Egyesületek
Eredmények
Eredmények
Barcsi SC 2010.08.29.

Barcsi SC – Sziget Foci KFT Tatabánya 2-0 (1-0)

Mérkőzés osztályzata:4

Barcs 600 néző

Játékvezető: Pintér Csaba 8 (Király Krisztián, Huszár Balázs)


Barcsi SC: Halasi -7–Dienes -6, Balogh T. -7, Dr. Matus-6, Pókos 6-2=4, - Kordé -6 (Baranyai-85 p.), Koller-7, Hock P. -7, Bernardo-7 (Horváth P.79.p), -Pavicevic-7, Scepanovic-7 (Gergulás 85 p.)
Edző: Dragan Puskas, Kuczkó Gábor

Tatabánya:
Németh V.-6 – Almási L.-5-2=3, Forgács 3-2=1, Simkó K -6, Farkas V.-6,- Köntös D.-5,(KovácsI.46.p -5)- Szalai Tamás-5, Kollár D.-5, Deme I.-6, Vass N.-5, Farkas János-5 (Kocsis Dávid 46p -6)
Edző: Herédi Attila

Gyászszünettel kezdődött a mérkőzés a barcsi játékos, Balog Tamás édesanyja halála miatt. Tatabánya kezdett jobban, többet birtokolták a labdát. Kapuralövés és egy szögletet is rúgtak. A 8. percben rúghatott szabadrúgást először a hazai csapatbaloldalról tizenhatos magasságából. A védők magabiztosan tisztáztak. A 11. percben Hock lövése ment fölé. A 16. percben Szalai közeli lövését védte Halasi. A barcsi csapat fokozatosan átvette a játék irányítását. A 17. percben Scepanovic emelt fölé kiszorított helyzetből. A 19.percben megfogyatkozott a vendég csapat. Forgács a gólhelyzetben lévő Scepanovic ellen szabálytalankodott. Pintér játékvezető azonnal piros lapot mutatott fel. A megítélt szabadrúgásból Kordé a ball kapufát találta telibe.
A 27. percben góllá érett a létszámfölény, Bernardo kapott labdát a lesre játszó védők között, a hazai csatár higgadtan a kapu közepébe gurított (1-0).
Állandósult a hazai fölény. A 32. percben Vass Norbert Kordé letalpalásáért kapott sárgalapot. A 34. percben Bernardo jobb oldali bedobása után Pavicevic lövése csúszott meg a keresztlécen.
A 42. percben Simkó visszarántotta Pavicevicet, a sárglap elmaradt. A szabadrúgást Bernardo sípszó előtt elvégezte, ezért sárgalapot kapott.
A félidőben a közönség vastapsa kísérte az öltözőbe a hazai csapatot.
Herédi Attila a vendégek mestere kettős cserét határozott el a szünetben. Köntös helyett Kovács István, Farkas János helyett Kocsis Dávid lépett a pályára.
Tatabánya kezdte a második félidőt, mégis a hazaiak növelték az előnyüket. Az 56. percben Pavicevic egy csellel tisztára játszotta magát, majd Németh kapus mellett magabiztosan a kapu bal oldalába lőtt (2-0). Három perccel később a vendégek közel álltak a szépítéshez. Kocsis fejesét a gólvonalról mentették a hazai védők.
Továbbra is jó iramú, változatos játék folyt a pályán. Előbb Kocsis szabadrúgását védte a hazaiak kapusa, a következő percben Pavicevic nagy helyzetből a keresztlécet találta telibe.
A hetvenedik percben Almási kapott sárgalapos figyelmeztetést reklamálásért. A 73. percben Benardo egyéni játék után lőtt kapura, a labda bal kapufáról kipattant. Két perc múlva Kordé lőtt fölé. A 75. percben újabb kiállítás következett. Almási és Pókos akaszkodott össze. Mindkét játékost kiállította játékvezető.
80. percben Horváth Péter lépett apályára kiválóan játszó Bernard helyett.
84. percben Deme közeli lövését védte Halasi. Ebben a percben Baranyai lépett a pályára Kordé helyett a hazai csapatban. Tatbányai szöglet után ismét cseréletek a hazaiak. Scepanovic helyett Gergulás jelentkezett játékra. A 90. percben Hock Péter kapott sárgalapot Farkas Viktor felrúgásáért. Három percet hosszabbított a játékvezető. A 91. percben Deme lőtt a jobb felső sarokba, de a játékvezető les miatt nem adta meg a gólt.
A hazai csapat az első tíz perc után végig magabiztosan játszott, és teljesen megérdemelten győzött a bajnokaspiráns Tatabánya ellen.

Kuczkó Gábor: Két gól és négy kapufa alapján teljesen megérdemelten nyertünk. Ezt a győzelmet Balogh Tamás édesanyja emlékére ajánljuk.

Herédi Attila: Az első félidőben a motiváltabb Barcs eldöntötte mérkőzést, amelyhez gratulálok.

Következik:

2010.09.04.

Kozármisleny - Barcsi SC
Copyright 2011 Barcs Város Önkormányzata. Minden jog fenntartva.
Jogok és Feltételek | Impresszum