2011. augusztus 11., csütörtök - Zsuzsanna, Tiborc. Language
Bemutatkozás | Közélet | Intézmények | Idegenforgalom | Közérdekű | Sport | Programajánló | Hírek | Szavazás | Vendégkönyv

Sport
Klubok
Egyesületek
Eredmények
Eredmények
Barcsi SC - FC Ajka NB II. labdarúgás 2010.10.10.

Barcsi SC - FC Ajka 0-0
Barcs: 250 néző
Játékvezető: Pintér Csaba 8 (Király Krisztián, Huszár Balázs)

Barcsi SC:
Halasi 6 – Pókos 5, Dienes 6, Horváth P.6, Pandur Á.5- Kordé 6, Koller 6, Hock 5, Miskovics 5 (Tompa 67.p), -Scepanovic 6, Pavicevic 6.
Edző: Kuczkó Gábor

FC Ajka:
Jánosa 7- Péter P.5, Subicz 5, Pákai 6, Gunther 5 –Manganelli 6 Páli 87. p., Pothárn 5, Hegyi L. 5, Szabó L. 0 (Major 22.p) – Mihalecz P.6, Gaál B. 6 (Horváth Á. 82.p.).
Edző: Artner Tamás

Barcsi SC kezdte a mérkőzést, a második percben Koller közelről fejelt fölé. A vendégek Pothárn révén veszélyeztettek, de a lövése fölé ment. A 15. percben Pandur szögletrúgása után Horváth Péter fejelt alig fölé. A 18. percben Gunther szabadrúgása Szabó elé pattant, közelről a hosszú oldalra mellé lőtt. A 22. percben a vendégek cseréltek. Szabó megsérült egy lövésnél, helyette Major lépett a pályára. A 27. percben jobb oldali szöglet után kapu előtti kavarodásnál Hock emelt kapura, Jánosa bravúrral védett. A következő percben jobb oldali szöglet után Subicz fejelt a hazai kapu fölé. A 34. percben Manganelli 22 m-es lövését védte a hazai kapus, Halasi. A 38. percben Péter kapott sárgalapot Miskovics visszahúzásáért. A következő percben a hazaiak játékosa, Hock Péter Mihalecz visszahúzásáért kapott sárgát.
A 41. percben Scepanovic közelről a kapusba lőtt, az ellentámadásnál Horváth Péter szabálytalankodott sárlapot érően Manganellivel szemben. A többnyire mezőnyjátékot hozó első félidő után 0-0-s állással vonultak a csapatok az öltözőbe.
A második félidőt Mihalecz veszélyes beadása vezette be, a labda a felső lécen csúszott meg. A 49. percben Scepanovic beadását Hock lőtte kapura, Jánosa reflex mozdulattal védett. Az 51.percben Halasi védte Mihalecz 20 m-es lövését. 54. percben Scepanovic ellen szabálytalankodtak a védők a tizenhatoson belül, a játékvezető sípja néma maradt. Az ellentámadásnál Pókos kapott sárga lapot Gaál felrúgásáért. Az 59. percben a mérkőzés addigi legnagyobb helyzet maradt ki, Mihalecz visszagurítását Hegyi lőtte mellé. Megélénkült a mérkőzés. Kordé keresztlabdája után Miskovics beadását Koller fejelte kapura, Jánosa ismét védett. A 67. percben Major kapott sárgalapot Miskovics megrúgásáért, akit le is kellett cserélni. Helyette Tompa lépett a pályára. Ugyan ebben a percbe a hazaiak majdnem megszerezték a vezetést., Pavicevic beadását Scepanovic fejelte a keresztlécre. 74. percben Tompa két csel után lőtt kapura, Jánosa vetődve védett. A 82. percben a vendég csapat cserélt. Gaál helyett Horváth Á. lépett a pályára, majd Manganelli helyett Páli jelentkezett játékra. Az utolsó percben Hock 15 m-es lövését védte a vendégek kapusa. A hosszabbításban Kordé lövése ment el a jobb kapufa mellett, így maradt a gól nélküli döntetlen.
A mérkőzés két egyforma csapat küzdelmét hozta. Ha helyzetbe kerültek a csatárok, akkor a kapusok védtek kiválóan. Így a négy sérült játékost (Balogh, Matus, Bernardo, Gyaraki) nélkülöző hazai csapat egy ponttal gazdagodott.

Kuczkó Gábor (Barcsi SC): Küzdenitudásból ismét jelesre vizsgáztunk, három pontot érdemeltünk volna. A jelenlegi helyzetünkben az egy pontnak is örülnünk kell.

Artner Tamás (FC Ajka): Küzdelmes mérkőzésen igazságos döntetlen született.
Copyright 2011 Barcs Város Önkormányzata. Minden jog fenntartva.
Jogok és Feltételek | Impresszum