2011. augusztus 11., csütörtök - Zsuzsanna, Tiborc. Language
Bemutatkozás | Közélet | Intézmények | Idegenforgalom | Közérdekű | Sport | Programajánló | Hírek | Szavazás | Vendégkönyv

Vállalkozói oldalak
Barcsi vállalkozások
Barcsi vállalkozások
DRÁVAMENTI Takarékszövetkezet



Fotógaléria megtekintése

Évek óta meghatározó szereplője a Dél-somogyi régió gazdasági-pénzügyi életének a DRÁVAMENTI Takarékszövetkezet.
Évről-évre egyre több lakossági ügyfél, vállalkozás és önkormányzat tiszteli meg bizalmával ezt a jól működő barcsi székhelyű pénzügyi intézményt.
Mi áll az üzleti sikerek hátterében?

Elérhetőség:
A DRÁVAMENTI Takarékszövetkezet Somogy megye 15 településén várja az ügyfeleket. 12 kistelepülésen a posta mellett egyedüli pénzügyi szolgáltatóként segít megoldani a Vidék finanszírozási gondjait. A térségben központi szerepet betöltő két kisváros – Barcs és Csurgó – mellett természetesen jelen van a megyeszékhelyen is. A központ on-line kapcsolatban áll a kirendeltségekkel, így az onnan indított ügyfélmegbízások teljesítése semmilyen késedelmet nem szenved.

Termékek, szolgáltatások széles köre:
Régi és új ügyfeleink bizalommal fordulhatnak hozzánk, legyen szó akár napi átutalásaik intézéséről, megtakarításaik biztonságos és jövedelmező elhelyezéséről, vagy éppen finanszírozási lehetőségeik kibővítéséről. Törekszünk arra, hogy jó kapcsolatot alakítsunk ki a helyi lakossággal, vállalkozásokkal, önkormányzatokkal, hogy az igényeiknek leginkább megfelelő konstrukciókkal tudjuk kiszolgálni őket. A hagyományosnak számító számlavezetés, betétkezelés és hitelezés mellett számos elektronikus, telekommunikációs szolgáltatással igyekszünk megkönnyíteni ügyfeleink életét (SMS, Házibank szolgáltatás).

Rugalmasság:
A Takarékszövetkezet vállalja, hogy a hozzá beérkezett, megfelelően dokumentált kérelmeket 8 napon belül elbírálja. Bármilyen kéréssel vagy problémával fordul hozzánk az ügyfél, igyekszünk megtalálni a megoldást, mely hosszú távon leginkább szolgálja érdekeit. Nem zárkózunk el semmi olyan elképzelés elől, mely a törvényes és szabályzataink adta kereteken belül megvalósítható.

Naprakészség:
A DRÁVAMENTI Takarékszövetkezet segíti ügyfeleit az Uniós csatlakozással megnyílt számos új lehetőség minél jobb kihasználása érdekében. Munkatársaink tanfolyamokon, továbbképzéseken vesznek részt, ezáltal segítik az Önök könnyebb eligazodását az elérhető normatív és pályázatos támogatások útvesztőjében, s segítségünkkel vállalkozások, telekülések Uniós színvonalúra fejleszthetők.

Elérhetőségeink:
Barcs - Bajcsy-Zs. u. 57., tel.: 82/565-440,
e-mail cím: dravatsz@enternet.hu
Csurgó - Csokonai u. 10., tel.: 82/571-034
Kaposvár - Petőfi u. 5., tel.: 82/512-334

Babócsa, Csokonyavisonta, Darány, Homokszentgyörgy, Lakócsa, Szulok, Vízvár, Berzence, Gyékényes, Porrog, Somogyudvarhely, Zákány

"Helyben, a helyiekkel, a helyiekért"

  Linkek, dokumentumok
DRÁVAMENTI Takarékszövetkezet email címe
Szolgáltatási információk
Copyright 2011 Barcs Város Önkormányzata. Minden jog fenntartva.
Jogok és Feltételek | Impresszum